Jouw Ultieme Checklist voor Veilig en Effectief Trainen Tijdens en Na de Zwangerschap!

Zwangerschap en bevalling zijn spannende tijden, en het is logisch dat je in vorm wilt blijven en wilt zorgen voor je fitheid en die van je baby. Of je nu net ontdekt hebt dat je zwanger bent, je dicht bij je bevalling bent of net een prachtige nieuwe baby hebt verwelkomd, het kan alleen erg lastig zijn om dit goed aan te pakken.


Daarom hebben we deze ultieme checklist voor het trainen tijdens en na de zwangerschap gemaakt. Hierin vind je alles wat je moet weten!


Wat je gaat ontdekken:

  • Hoe je de noodzakelijke aanpassingen per trimester kunt doorvoeren voor een fitte zwangerschap.
  • Waarom je de belangrijkste feitjes over de diastase wil weten.
  • De risicosignalen tijdens de zwangerschap, waarom ze belangrijk zijn en hoe je ze kunt herkennen.
  • Hoe je problemen na de bevalling kunt voorkomen.
50%
Download nu de ultieme checklist: trainen rondom de zwangerschap.
Bereid je perfect voor op een fitte zwangerschap!
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Claim jouw gratis checklist
Van positieve test tot 1 jaar PostPartum

Iris van Dijk

"Gezellig met andere zwangeren"

Ik ben met 20 weken zwangerschap gestart bij PowerMama Westland. Elke week kunnen trainen op mijn eigen niveau en kunnen volhouden tot 39 weken zwangerschap in de gemixte groep. Gezellig met andere zwangeren en net bevallen meiden kletsen over de verschillende fases waar iedereen in zit. Van Danique veel geleerd over ademhaling en op de juiste manier je lichaam aanspannen.Ook na de bevalling weer aan de slag gegaan. Erg fijn om zulke goede begeleiding te krijgen! Ik raad PowerMama zeker aan, aan mijn vriendinnen en kennissen die ook in verwachting zijn of weer willen gaan sporten na de bevalling!

Van de vreugde van de positieve test tot twee jaar na de bevalling

Mijn naam is Danique, de trotse eigenaar van PowerMama Westland, VROUW Fitness Boutique en moeder van een prachtige dochter. Ik heb inmiddels zes jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen tijdens en na hun zwangerschap.


In Naaldwijk run ik een succesvolle Boutique waar ik me richt op deze specifieke doelgroep. Gedurende deze tijd heb ik het voorrecht gehad om meer dan 150 moeders te begeleiden in hun zwangerschap en herstelperiode.


Ik word erg enthousiast in het delen van mijn ervaringen uit de praktijk en expertise te delen in de PowerMama lessen die we aanbieden in de Boutique. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontvangen!

50%
Download nu de ultieme checklist: trainen rondom de zwangerschap.
Bereid je perfect voor op een fitte zwangerschap!
Claim jouw gratis exemplaar
 

"Krachttraining die je helpt jouw zwangerschap goed door te komen, met goede tips en fijne sfeer!"
Esther
"Fijne en gezellige sfeer!
Heb het gevoel gehad dat ik lekker mezelf kon zijn en me nergens voor heb hoeven schamen! Heerlijk!"Tessa van Rossum

"Ik heb tijdens en na mijn zwangerschap de PowerMama lessen bij Danique gevolgd. Je krijgt tijdens de sportlessen veel informatie over wat allemaal wel en niet kan en het is ook nog eens heel gezellig!"
Vanessa van Veen