arrow_drop_up arrow_drop_down
PowerMama Fitness

 PowerMama® Fitness

8 weekse zwangerschapscursus!

Jouw zwangerschap, ons programma

Jij bent Zwanger!

Gefeliciteerd! 

Als jij gezond en sportief zwanger wil zijn dan zit je hier goed!

Op deze pagina vind je meer informatie over de PowerMama® Programma's die bij jouw fase passen.

Voordelen van PowerMama® Fitness

Goed voor jou en je kindje!              

Fit en sterk blijven tijdens je zwangerschap                                 

Groepsgevoel hebben met andere (a.s.) mama's!     

Minder kans op ongewenst grote gewichtstoename!

Minder kans op een keizersnede!

Minder kans op onderrug klachten!

Vermindert de kans op zwangerschapsdiabetes!

Vermindert de kans op bekkenklachten!

Vermindert de kans op incontinentie!

Tillen tijdens zwangerschap

PowerMama® Fitness

Het PowerMama® Fitness programma is veel meer dan 8 weken sporten. Het is een programma voor vrouwen die zo fit, sterk en energiek mogelijk willen blijven tijdens hun zwangerschap. 


Dit 8 weken programma is een zwangerschapscursus waarin we werken aan kracht, balans, coördinatie en conditie. Ook krijg je informatie die je nodig hebt voor veilig en verantwoord bewegen tijdens de zwangerschap, niet alleen in de sportschool, maar ook in het dagelijks leven. Onze nadruk ligt op het tillen en dragen van je kindje, juiste houding bij (op)staan, zitten en liggen, tillen van de boodschappen, enzovoort. Bewegingen waarbij de nadruk ligt op het gebruik van bekkenbodem, ademhaling en buikspieren.  In al onze lessen leggen we hier speciale focus op de  buik-, rug-, bil- en bekkenbodemspieren.


Naast deze functionele bewegingen (zowel kracht als cardio), behandelen we ook veel theorie over wat er met jouw lichaam gebeurd tijdens de zwangerschap en hoe je hier rekening mee kunt houden.


Bij PowerMama® Westland willen we dat iedere aanstaande mama veilig, verantwoord en vooral zonder pijn en met plezier moet kunnen sporten en bewegen. Ons PowerMama® programma is hier volledig op gericht. Wat we bieden en de manier waarop, kunnen we samenvatten in onze pay-off: Creating PowerMama's!

Zelf, maar niet alleen!

Tweede trimester zwangerschap

Tweede trimester zwangerschap

Je kunt vanaf het tweede trimester (vanaf 21 weken) van je zwangerschap bij ons starten met de cursus, maar vanaf ieder moment kan je al je plekje reserveren. Er zijn meerdere cursussen per jaar waarvoor je je alvast in kunt schrijven. Vervolgens word je ingepland met andere aanstaande mama's.


Deze groep bestaat uit 8-10 deelneemsters. 

PowerMama Club

PowerMama® Club

Samen vormen jullie 8 weken lang je eigen PowerMama® Club en sporten jullie samen. Je wordt sterker, werkt aan je kracht en conditie, balans en coördinatie, deelt je zwangerschapskwaaltjes en babypraat. 


Je volgt het programma samen met andere aanstaande mama's uit jouw regio. Hierdoor creëer je een netwerk dat zowel leuk als belangrijk kan zijn in de jaren daarna. Hoe fijn is dat? Wij zien vaak bij dit soort cursussen dat vrouwen nog jaren contact houden met elkaar en een hechte band ontwikkelen.


Wil jij ook PowerMama® worden?

Waar? Wanneer?

https://powermamawestland.nl/programma-datums/

Kosten?

De cursus kost voor 8 lessen € 140,- 

*check bij je zorgverzekering of jij recht hebt op een vergoeding.


Aanmelden of meer weten?

Aanmelden gaat het snelste via info@powermamawestland.nl of Whatsapp/Bellen naar 0615064546. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Heb jij ook recht op een vergoeding?

Zwangerschapscursussen worden vaak deels of zelfs volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Check jouw zorgverzekering of jij hier ook voor in aanmerking komt.
Wij gebruiken cookies