PowerMama samenwerkingen

Om jou te helpen de meest fitte, sterke en gelukkige PowerMama te worden, zijn wij een aantal hele gave samenwerkingen aangegaan met brands die je daarin kunnen ondersteunen. En omdat we daar natuurlijk super trots op zijn, delen we ze hier met je, inclusief de bijbehorende acties.

SUPS. 


Je hebt ze misschien weleens in de boutique zien liggen: voedingssupplementen van SUPS. SUPS. Is een merk wat specifiek voor vrouwen in verschillende fasen van haar leven is ontwikkeld. Het zijn 100% natuurlijke supplementen, ontwikkeld hier in Nederland, die je ondersteunen bij de verschillende rollen die je als vrouw hebt in je leven: powervrouw , zwangere en moeder.  

Met de code ‘VROUW20’ krijg jij 20% korting als je een bestelling via de SUPS website plaatst. Ook kan je ze natuurlijk bij ons in de boutique kopen.   


RESET SPA 

Heb je al van floaten gehoord? Heerlijk gewichtloos drijven in een bad in rustgevende omgeving... Klinkt perfect, toch? Zeker als je zwanger bent kan het intens genieten zijn om even niet dat gewicht van je groeiende buik te hoeven dragen. En ontspannen kan natuurlijk helemaal geen kwaad...  

Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Reset Spa in Naaldwijk: je kan nu met een leuke korting gaan floaten. Wist je trouwens dat het magnesium in het floatbad ook nog eens voordelig is voor jou als zwangere? Boek nu snel je floatsessie via de website van Reset Spa


RUNES MOVEMENT

Bloed, zweet en plas. Als vrouw krijg je in je leven regelmatig met alledrie te maken. Maar je wil natuurlijk niet dat het je sportmomenten in de weg zit. Daar heeft Runes Movement iets op gevonden. Van absorberende slipjes tot no-see-through leggings, ze hebben een collectie ontwikkeld die jou, ondanks alles, kan helpen te blijven sporten.  

Daar staan wij natuurlijk volledig achter! Daarom hebben we ook met dit merk een toffe samenwerking, waarmee je 10% korting krijgt op de items van Runes Movement met de code ‘10%vrouwfitnessboutique’. 


CLINIC OF SKIN


Je huid kan natuurlijk flink wat te verduren krijgen gedurende je leven. Gelukkig is Clinic of Skin gebaseerd in hoogwaardige huidverbetering. En laat hun Back in Shape behandelplan nu iets zijn waar wij heel enthousiast van worden! 


Het Back in Shape behandelplan bestaat uit 12 LPG-behandelingen, een LPG-crème, een behandelpakje én (voedings)advies voor thuis.


Normaal kost dit pakket 1049,- euro, maar als je de folder laat zien die wij in de boutique hebben liggen, krijg je 300 euro korting en kan je dit pakket afnemen voor 749,- euro.  

HEALTHY MAMA

Als (aanstaande) moeder gezond blijven eten met alle drukte in huis, een heel bekende uitdaging. Gelukkig heeft Denise Boon in de vorm van Healthy Mama daar iets op bedacht. Met behulp van online voedingscursussen helpt zij vrouwen gebalanceerd eten tijdens en na hun zwangerschap zodat zij gezond en energiek kunnen blijven tijdens hun zwangerschap én kraamtijd.  

Met de code ‘Healthymama10’ krijg je 10% korting op het Healthy Mama Zwanger én het Healthy Mama Herstelt programma.